Marinēti šampinjoni ir mana mīļākā uzkoda, ko uztaisu vien 7 minūšu laikā.
Izmantojot šo recepti, šampinjonus var iemarinēt ātri un vienkārši, bet garšas ziņā tie neatpaliek no sēnēm, kas pagatavotas atbilstoši ilglaicīgās marinēšanas metodēm.
Jau sen esmu atteikusies no marinētu sēņu pirkšanas, labprātāk gatavoju šampinjonus pēc šīs receptes. Tie ir ideāli piemēroti salātiem un kā piedeva kartupeļiem.
Sastāvdaļas:
1 kilograms šampinjonu;
2 ēdamkarotes cukura;
1 ēdamkarote sāls;
4 ēdamkarotes etiķa;
4 ēdamkarotes augu eļļas;
10-12 smaržīgo piparu graudi;
2-3 lauru lapas;
2-3 krustnagliņas.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Kāpēc es nekad neuzpildu sava auto bāku pilnu, un neiesaku arī jums to darīt: par šo DUS vadītāji klusēby Sandra Vīgante
- Četras galvenās pazīmes, kas var liecināt par to, ka jums zvana krāpniekiby Rinalds Bergmanis
- “Ne sals, bet kaut kas sliktāks”: sinoptiķi ziņo par anomāliju, kas mūs sagaida šajā ziemāby Sandra Vīgante