Marinēti šampinjoni ir mana mīļākā uzkoda, ko uztaisu vien 7 minūšu laikā.
Izmantojot šo recepti, šampinjonus var iemarinēt ātri un vienkārši, bet garšas ziņā tie neatpaliek no sēnēm, kas pagatavotas atbilstoši ilglaicīgās marinēšanas metodēm.
Jau sen esmu atteikusies no marinētu sēņu pirkšanas, labprātāk gatavoju šampinjonus pēc šīs receptes. Tie ir ideāli piemēroti salātiem un kā piedeva kartupeļiem.
Sastāvdaļas:
1 kilograms šampinjonu;
2 ēdamkarotes cukura;
1 ēdamkarote sāls;
4 ēdamkarotes etiķa;
4 ēdamkarotes augu eļļas;
10-12 smaržīgo piparu graudi;
2-3 lauru lapas;
2-3 krustnagliņas.
Šķir otru lapu, lai uzzinātu pagatavošanas gaitu
Tevi noteikti interesēs
- Dzimšanas dienā vīrs man uzdāvināja novītušu pušķi no atkritumu tvertnes – es nolēmu neatstāt to bez atbildesby Rinalds Bergmanis
- Dārznieks Dāvids pastāsta, kāpēc tomātu siešanai nedrīkst izmantot ekoloģiskās virvītesby Laura Blūma
- 52 gadus vecs kolēģis satikās ar 51 gada vienaudzi un 32 gadus jaunu meiteni — viņš paskaidroja man atšķirībasby Rinalds Bergmanis